Moje začátky u baru
26. 5. 2007
Začal sem asi před 3 měsíci je to velice zajímavý způsob zpříjemnění něčí chvilky a ktomu abyste si mohli sednou a říct:To Mojito nebo Caipirianhi sem namíchla fakt good.Dostat se za bar se nezdá tak těžké koupím si knížku a alkohol či jiné suroviny a je to ale ve skutečnosti to není tak lehké,musíte např.při přípravě Mojita mít long sklenici,paličku,drtič na led a většinou brčko a také náké ty dcl odměrky.Všechny tyto věci se dají nahradit ale potom to není ono.A tak at děláte Caipirianhi,Mojito nebo Nerovo osvěžení tak musíte vždy dodržovat danná pravidla a postupy a ovšem že nesmíte zapomenou na to že kvalitní barma z vás bude až potom co budete umět z paměti namíchat 100 drinků mno už jenom 96 a sem jím také : D.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář